keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Green Tortoise Hostel

Etiopialainen taksikuski vei minut keskustaan. Juttelimme omista maistamme, ja kuinka pieniä niiden "kaupungit" ovat verrattuna Seattleen. Niitä ei voi verrata. Etiopialainen kiittii USA tarjoamistaan mahiksista ja siitä, että siellä saa katon pään päälle vaikka ei tekisikään duunia. Lisäksi duunia on tarjolla, jos vain haluaa tehdä töitä.

Hostelliin saapuessa aloin hehkuttaa siellä työskentelevällä nuorelle latinolle kuinka nättiä on kannabiksen laillisuus. "Ahaa, onko sinulla kannabisongelma?"
"Lievä."
"Näytän sulle huoneen. Asettaudu. Niin puhutaan sitten lisää."

 Myyjä antoi testata myös elektronista savukketta, jossa oli THC:tä sisällä. Ekana ei vaikuttanut kolisevan missään, mutta kyllä sekin alkoi rytkyymään hetken päästä. $20 sai ihan hyvät pajat taskuun - 2g kukkaa. Tapellakseni jetlagia vastaan välittömästi aloin polttamaan yhen hipin kanssa ja pelaa flipperiä. Hippi kertoi tarinan kuinka hän oli pistänyt vitun puunhalaajat syömään helvetin hyvää paneroitua kanaa. Vitun puunhalaajat oli mussuttanu jotain leiritulen äärellä, mutta hän meni ja pisti vittu 5kg kanaa paistumaan. Vittu että haisee HYVÄLTÄ! Lopulta kaikki oli syöny damn fine fried chickeniä.

Bongihitit kolahti. Jumitettuani jonkun aikaa, hiivin takaisin huoneeseeni nukkumaan. Kävin polttamassa toisen kahen aikaa ja taas nukuin makeasti. Tätä kirjoittaessani syön aamupalaa, kello on on kaheksan aamulla ja jetlagi ei oikein tunnu missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti